Zalo i oppvaskmaskinen?

I nesten 70 år har nordmenn kunnet stole på Zalo sin overlegne effektivitet for oppvasken. Så vi ble ikke overrasket da vi fant ut hvor mange som googler “kan jeg bruke Zalo i oppvaskmaskinen?”. Vel, det har ikke vært en god idé… fram til nå!

Zalo i oppvaskmaskinen. FOTO

Den grønne flasken vår kan brukes til svært mye forskjellig – selvfølgelig til oppvasken og for å fjerne fett, stekeos og matsøl. Men også til vindusvask og generell husvask, til å fjerne tyggegummi, vaske sko og fjerning av flekker på klær og duker.

Ja, ingen tvil om at «du trenger bare Zalo», men det er også rengjøringsoppgaver du ikke må finne på å bruke oppvaskmiddelet til. Du må aldri finne på å ha flytende Zalo i oppvaskmaskinen. Det vil skumme over og i verste fall ødelegge oppvaskmaskinen din. Har du hell i uhellet må du i beste fall gjøre en innmari stor jobb med å skuffe ut såpeskum. I tillegg må du vaske oppvaskmaskinen – en prosess du kan bli nødt til å gjenta flere ganger.

En gledelig nyhet

Vi var jo så klart enige om at det burde være mulig å bruke Zalo i oppvaskmaskinen. Og derfor satte arbeidet i gang. Nå kan vi endelig dele den gledelige nyheten om at vi endelig lanserer Zalo Maskinoppvask.

Maskinoppvasktablettene er svært effektive og gir en Zalo-ren og glansfull oppvask. Vi har selvfølgelig lagt Zalo-kraften inn i en tablett, sånn at du kan være sikker på et godt resultat ved hver vask.

Fokus på bærekraft

Da vi skulle utvikle vårt nye produkt var det ingen tvil om at bærekraft også var et like viktig mål som effektivitet. Derfor har vi jobbet for å lage det beste mulige produktet oppvaskmaskinen din og miljøet. Resultatet er at Zalo Maskinoppvask er Svanemerket.

Det er ikke bare innholdet som er laget på ‘grønnere vis’, også emballasjen er godt gjennomtenkt. Esken kommer i 100 prosent i resirkulert papir, er liten og plasseffektiv. Det sparer både emballasje og plass under transporten.

Nyttige produkter fra Zalo