Rense oppvaskmaskinen samtidig som du tar oppvasken

Hvor ofte er oppvaskmaskinen din tom? Kanskje ikke så ofte… Derfor har Zalo utviklet en ny maskinrens for oppvaskmaskin, som den første i sitt slag på markedet, som kan kjøres samtidig som oppvasken går!

Med maskinoppvask og maskinrens kan du rense oppvaskmaskinen samtidig som du tar oppvaska. FOTO

På klassisk Zalo-måte fjerner Maskinrens selvfølgelig effektivt fett, kalk og vond lukt fra oppvaskmaskinen. Bra, ikke sant? Husk at en ren oppvaskmaskin gir renere oppvask! Hvorfor lurer du kanskje på?

Hvorfor rense oppvaskmaskinen?

Selv om oppvaskmaskinen din vasker flere ganger i uken – kanskje flere ganger om dagen om dere er mange i husholdningen, er det ikke slik at den automatisk blir ren. Mange lever lykkelig i uvitenhet om hvor skitten vidundermaskin faktisk er!

Vi skal unngå skremselspropaganda, men jo mindre du skyller tallerkener, bestikk og glass før du setter inn i oppvaskmaskinen, desto mer matrester havner i maskinen. Og over tid kan det bygge seg opp fett og bakterier i oppvaskmaskinen din.

Slik bruker du Zalo Maskinrens

Start med å rense filteret i oppvaskmaskinen. Hvis dette er skittent så vil ikke oppvasken bli ordentlig ren uansett hvor mange vask du kjører – og til slutt kan det oppstå dårlig lukt. Filteret er plassert i bunnen av maskinen. Ta ut dette og skyll gjennom med lunkent vann. Er det mye skit kan du gå over med oppvaskbørsten også.

Det anbefales at du gjør dette en gang i måneden – og kan gjerne kombinere det med når du skal rense maskinen med Maskinrens. Gjør det til en rutine ved den minste antydning til lukt, helst før. Sørg også for at spylearmer blir jevnlig rengjort.

Når filteret er rent plasserer du én tablett Zalo Maskinrens i bunnen av oppvaskmaskinen og én Zalo Maskinoppvasktablett i doseringskammeret. Fyll opp maskinen med det som må vaskes og kjør et normal- eller intensivprogram uten forvask.

PS! Zalo Maskinrens kommer i en pakning med 2 doseringer, der den lille esken er laget i resirkulert papir. Husk derfor å resirkulere emballasjen!

Flere gode tips fra Zalo